Gerechtelijke incasso

Meerdere maatregelen direct inzetbaar

Dagvaarding
Faillissementaanvraag
Conservatoir beslag
Incasso kort geding
Europees betalingsbevel

 

 

 

 

Voor vragen bel 020-6538530 of stel uw vraag hier.

In de meeste gevallen incasseren wij uw vordering zonder tussenkomst van de rechter. Dat sluit echter niet uit dat het in bepaalde gevallen toch nodig en/of gewenst is om rechtsmaatregelen in te zetten teneinde uw vordering te incasseren. Wij hebben in dat geval alle middelen en expertises in huis om effectief op te treden: Direct en zonder omwegen.

 

 

Binnen 24 uur actie

Er zijn verschillende maatregelen die (vaak binnen 24 uur) door ons getroffen kunnen worden om uw vordering direct veilig te stellen. Denk bijvoorbeeld aan beslaglegging op roerende of onroerende zaken, beslaglegging onder een bank of bij derden, het voeren van een dagvaardingsprocedure of zelfs het aanvragen van het faillissement van uw debiteur.

Advies op maat

Met zo'n 25 jaar proces ervaring weten wij welke maatregelen in uw specifieke zaak het meest effectief zal zijn. Neem contact met ons op voor nadere uitleg en een advies op maat of laat ons u terugbellen!

Het voordeel van een incasso-advocaat

In tegenstelling tot deurwaarders en incassobureaus kunnen wij u als incasso advocaten alle beschikbare rechtsmaatregelen bieden voor elk denkbare vordering.

Zo kan alleen een advocaat het faillissement van uw debiteur aanvragen of een verzoekschrift indienen voor het leggen van een conservatoir beslag (beslag voor vonnis). Beide zeer effectieve incassomaatregelen.

Ook zijn wij niet beperkt in de hoogte van de vordering welke wij voor u naar de rechter kunnen brengen, omdat wij zowel bij het kantongerecht als bij de rechtbank bevoegd zijn om te procederen. De rechtbank is bevoegd om te oordelen over vorderingen boven € 25.000,-. Voor vorderingen met een belang boven € 25.000,- heeft u daarom altijd een advocaat nodig om rechtsmaatregelen te treffen.

U bent er bij ons dus van verzekerd dat wij zonder omwegen en in elk moment van het traject de meest effectieve maatregelen kunnen nemen om uw vordering te incasseren.

 

Leg uw zaak vrijblijvend aan ons voor

Bijlagen

Plaats hier uw eventuele bijlage(n)

Klik hier om bestanden te plaatsen


Ervaringen van onze klanten

Incasso overdragen

Als u voor 16:00 uur uw incasso aan ons overdraagt, nemen wij vandaag nog contact op met uw debiteur.