Wilt u klant worden?

Lees hier op welke service u bij ons kunt rekenen

Opstarten incassozaak

U kunt zich eenvoudig aanmelden als nieuwe klant en zaken voor 16:00 uur aangemeld worden dezelfde dag nog voor u opgestart. Heeft u nog vragen voor u uw dossier wilt overdragen? Bel ons dan op 020-6538530 of gebruik ons contactformulier.

Meld u aan als nieuwe klant

U kunt zich eenvoudig aanmelden als nieuwe klant. Dat kan per mail, telefoon of via het contactformulier op onze website. Wij hebben de volgende gegevens van u nodig: kvk nummer, naw gegevens, gegevens contactpersoon, bankrekeningnummer en (indien beschikbaar) uw algemene voorwaarden. Wij werken niet met een vast contract of abonnement. U bent dus nergens toe verplicht en doet zaken met ons zolang u tevreden bent over onze service.

Vooraf kosteloos advies over uw vordering

Voordat u uw zaak ter incasso overdraagt kunt  u altijd eerst kosteloos advies inwinnen. Wij adviseren u dan over de (ver)haalbaarheid van uw vordering en adviseren u over eventueel nog te nemen stappen.

Uw zaak wordt altijd binnen 24 uur opgestart

Uw debiteur wordt uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst van uw dossier door ons gesommeerd. Dossiers voor 16:00 uur aangeleverd worden in de regel de zelfde dag nog opgestart.

Sommatie per post, e-mail en SMS

Wij sommeren uw debiteur per mail, post en sms. Zo weten wij zeker dat wij uw debiteur bereiken. Zorg dus dat u ons zo veel mogelijke contactgegevens van uw debiteur aanlevert.

Aanvullend onderzoek

Uw vordering en debiteur wordt direct  nader door ons onderzocht middels een KVK uittreksel, onze database en andere informatiebronnen.

Direct inzage

U ontvangt een opdrachtbevestiging  per mail en kunt uw dossier direct online volgen via HH-Online.

Kredietinformatie

U krijgt toegang tot onze kredietinformatie database waar u de kredietwaardigheid van uw (potentiele) klanten tegen een gering tarief kunt screenen. Wij rekenen de door u opgevraagde rapporten per stuk met u af. U heeft dus geen vaste kosten en contractuele verplichtingen.

Incassotraject

In ons incassotraject is alles er op gericht dat u zo snel mogelijk uw geld krijgt. U kunt uw dossier tot in detail online volgen en uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar. Wij houden uiteraard rekening met uw wensen en zorgen dat onze aanpak naadloos aansluit op uw voortraject.

Direct telefonisch contact

Uw debiteur wordt op dag na verzending van de eerste sommatie gebeld door uw vaste incassospecialist.

Vaste contactpersonen

U krijgt  een vaste incassospecialist en advocaat toegewezen die gedurende het hele traject voor u klaar staan en altijd telefonisch en per mail voor u bereikbaar zijn.

Juridische weerlegging disputen

Betwiste dossier gaan direct naar een advocaat, zonder extra kosten voor u of uw debiteur. 

Betalingen binnen 2 dagen op uw rekening

Ontvangen betalingen worden in gemiddeld 2 werkdagen naar u doorgestort. De gelden van onze cliënten worden altijd ontvangen en verwerkt via onze stichting beheer derdengelden, conform de voorschriften van de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten). Uw geld wordt dus veilig beheerd.

Tarieven

Wij werken op no win, no fee basis. Dat betekent dat u geen kosten heeft als wij uw vordering niet kunnen incasseren. Na betaling van uw hoofdsom zullen wij altijd het uiterste doen om ook de incassokosten en rente (welke u geheel toekomt) te verhalen.

E-mailupdates en management rapportages

U krijgt bij relevante ontwikkelingen direct een e-mailupdate met een actueel financieel overzicht en de gedetailleerde status van uw dossier. Via HH-Online heeft u daarnaast beschikking over meerdere rapportage en exportmogelijkheden.

Betalingsregelingen

Bij betalingsonmacht kan er na uw akkoord een betalingsregeling worden getroffen. Regelingen worden door ons vastgelegd in een judisch afdwingbare vaststellingsovereenkomst. Voor zakelijke vorderingen zal altijd worden aangestuurd op wekelijkse betalingen en wordt uiteraard rekening gehouden met de verschuldigde rente.

Rechtsmaatregelen

Alleen een incasso advocaat kan echt alle mogelijke rechtsmaatregelen voor u inzetten. Per zaak adviseren wij u over de best in te zetten gerechtelijke incasso maatregel. Door ons lidmaatschap van de Vereniging voor Incasso en Procesadvocaten (VIA) bent u verzekerd van kwaliteit en actuele vakkennis.

Duidelijk advies vooraf

Voordat u besluit over te gaan tot rechtsmaatregelen voor uw incasso vordering is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de kosten en risico's. Daarom kunt u bij ons altijd vooraf kosteloos advies inwinnen over uw zaak. Wij adviseren u over de best inzetbare rechtsmaatregel en de te verwachten kosten. Voor betwiste incassodossiers zullen wij beoordelen of uw zaak juridisch sterk genoeg is en wat de eventuele (kosten) risico's zijn. Neem direct contact op om uw zaak te besprekenen of laat hier uw gegevens achter.

Alle rechtsmaatregelen direct inzetbaar

Als incasso-advocaten kunnen wij alle mogelijke rechtsmaatregelen zelf voor u uitvoeren. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld incassobureaus en deurwaarders. Deze kunnen namelijk slechts zaken tot een belang van € 25.000,- voor u verzorgen. En voor het aanvragen van het faillissement van uw debiteur of het leggen van een conservatoir beslag ook voor bedragen onder € 25.000,- is sowieso altijd een advocaat nodig . Daarom is de incasso-advocaat de meest logische keus voor uw zakelijke incassodossiers. U bent er dan namelijk van verzekerd dat uw incassozaken voor elk mogelijk bedrag kunnen worden behandeld en er geen tijdsverlies is door overdracht naar een externe partij. Eén aanspreekpunt, geen kostenverhoging en bovenal snel actie.

Binnen 24 uur beslaglegging

Beslag leggen op de bankrekening van uw debiteur op onroerende of roerende zaken is een zeer effectief incassomiddel. Als advocaat hebben wij de mogelijkheid om beslag te leggen bij uw debiteur nog voordat wij een vonnis hebben behaald. Dit heet een conservatoir beslag ofwel een bewarend beslag. Door beslag te leggen voor er een vonnis is behaald weet u zeker  dat u uw recht krijgt zodra u een positief vonnis heeft behaald. 

Fixed fees

Voor de meeste rechtsmaatregelen bieden wij u fixed fees ofwel vaste tarieven. Voor procedures waarbij er geen verweer wordt gevoerd door uw debiteur weet u dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Landelijke en internationale dekking

Naast de mogelijkheid om in Nederland te procederen met onze eigen advocaten bieden wij ook de mogelijkheid te procederen buiten Nederland. Dit kan zowel door inzet van Europese verordeningen als het Europees betalingsbevel en het Europees bankbeslag als het procederen via ons internationale partnernetwerk. Internationaal procederen is altijd maatwerk, wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw vordering. Lees meer op de pagina Internationale incasso.

Alle processtukken online inzichtelijk

U kunt bij gerechtelijke procedures, net als tijdens het incassotraject, alle acties en documentatie in uw dossier online inzien en volgen. U krijgt realtime updates bij relevante wijzigingen en kunt aanvullende informatie en vragen geheel online verwerken. Lees meer over HH-Online en vraag kosteloos een account aan.

Kwaliteit en ervaring

Onze advocatenkantoor is lid van de Vereniging voor incasso- en procesadvocaten (VIA). Hierdoor bent u gegarandeerd dat onze advocaten op de hoogte zijn van de meest recente wet en regelgeving op het gebied van incasso. U kunt dus rekenen op kwaliteit en vakkennis. Naast ons VIA lidmaatschap kan ons kantoor sowieso putten op zo'n 25 jaar proceservaring.

Openstaande vorderingen?      direct Incasso overdragen