Online dossier

Overzichtelijk toegang tot alle informatie over uw incassodossiers

24/7 Inzicht in uw dossiers
Management rapportages
Inzage in alle correspondentie
Direct reageren in uw dossiers
E-mail updates bij relevante ontwikkelingen

 

 

 

Na de overdracht van uw incassodossier is het belangrijk dat u goed geïnformeerd blijft van alle ontwikkelingen. Het gaat ten slotte om úw vorderingen en úw klanten. Duidelijke en transparante communicatielijnen maken het samenwerken daarnaast erg gemakkelijk en prettig.

Wij hebben om die reden ons eigen online portal HH-Online laten ontwikkelen, geheel op maat gemaakt naar onze wensen, visie en werkwijze. Zoals gebruikelijk in de ICT, ontwikkelen wij ons portal steeds verder door om altijd up to date te blijven en onze klanten nieuwe functionaliteiten te kunnen bieden. 

 

HH-online klantenportaal

Ons online dossier geeft u 24 uur per dag 7 dagen per week actueel inzicht in uw dossiers. U kunt eenvoudig nieuwe dossiers aanmelden, uw lopende en gesloten dossiers tot in detail inzien, exporten en u heeft tevens een volledig inzicht in de financiële afwikkeling van uw dossiers. Ook biedt ons portal u de mogelijkheid om de kredietwaardigheid te controleren van uw klanten door de hele wereld.

Online zaken aanleveren
Online betalingen doorgeven
24 uur per dag actueel
Inzage in alle acties
Inzage in correspondentie
Direct reageren op dossier niveau
Vele import en export mogelijkheden
Al uw declaraties online
Meerdere vestigingen onder één account
Automatische alerts bij relevante ontwikkelingen

HH-online debiteurenportaal

Voor uw debiteuren is er de mogelijkheid in ons debiteurenportaal in te loggen en te reageren. Zij kunnen online betalen en hebben inzicht in door ons geaccordeerde documentatie. In al onze communicatie richting uw debiteur zenden wij persoonlijke inloggegevens mee. Uiteraard is ons systeem van alle benodigde beveiliging en waarborgen voorzien, zodat uw gegevens altijd vertrouwelijk blijven.

Betalen via iDeal
Inzicht in de vordering
Alle facturen gespecificeerd
Online reactie mogelijkheid
Inzicht in geselecteerde documenten

 

 

Incasso overdragen

Als u voor 16:00 uur uw incasso aan ons overdraagt, nemen wij vandaag nog contact op met uw debiteur.