Holthuizen Advocaten
Kloveniersburgwal 131A
1011 KD Amsterdam

+31(0)20 6538530
info@hhlaw.nl

Over Holthuizen Incasso Advocaten

Holthuizen Advocaten is een incasso-advocatenkantoor gespecialiseerd in zakelijke incasso, rechtsmaatregelen en juridisch advies voor de crediteur.  

Sinds 1985

Ons kantoor is in 1985 opgericht door Vincent Holthuizen en is inmiddels al ruim 30 jaar volledig gespecialiseerd in incasso. Onze cliënten zijn voornamelijk multinationals en groot MKB in zeer diverse branches. Wij bedienen ook andere incassogemachtigden, zoals incassobureaus en kredietverzekeraars met onze gerechtelijke incassodienstverlening.
Door onze specialistische kennis van incasso en het Nederlands recht zijn wij in staat om de belangen van de crediteur optimaal te verdedigen.  

Minnelijke én gerechtelijke incasso

Met ons team van incassospecialisten en advocaten kunnen wij elke mogelijke incassomaatregel inzetten om uw vordering te incasseren. Een incasso-advocaat is namelijk de enige incassopartner die alle minnelijke en gerechtelijke incassomaatregelen kan inzetten om uw vordering succesvol te incasseren.

Holthuizen Incasso advocaten

Het voordeel van een incasso-advocaat

Wist u dat ons advocatenkantoor niet duurder is voor incassozaken dan een incassobureau of deurwaarder? Wij werken namelijk allemaal binnen dezelfde wettelijke kaders voor incassokosten.  Uw voordeel is echter dat u bij ons veel meer terug krijgt voor dat zelfde incassotarief.

No cure, no pay

Wij incasseren uw facturen op basis van no cure, no pay, zoals gebruikelijk is in de incassobranche. U heeft bij ons ook geen dossierkosten of andere vaste kosten om uw incasso aan ons over te dragen. 

Juridische kennis & expertise

Complexere en betwiste dossiers worden direct door onze gespecialiseerde advocaten behandeld. Zo worden uw belangen direct daadkrachtig vertegenwoordigd en kan een gang naar de rechter vaak worden voorkomen. 

Meer gerechtelijke mogelijkheden dan bij een incassobureau of deurwaarder

Alleen een advocaat kan alle rechtsmaatregelen inzetten om uw facturen te verhalen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook vorderingen boven €25.000,- aanhangig maken bij de rechtbank. Ook kunnen wij het faillissement van uw debiteur aanvragen en een conservatoir beslag leggen (beslag voor vonnis). 

Hoogste opleidingsniveau:

Iedereen kan een incassobureau beginnen, een advocaat word je pas na een universitaire opleiding.

Toezicht door de Orde van Advocaten

Wij werken conform de wettelijke voorschriften en hierop wordt ook toegezien door de Orde van Advocaten. 

Onze Advocaten

Ons kantoor bestaat uit 3 gespecialiseerde advocaten. Onze advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr V. Holthuizen:  staat geregistreerd op:  Burgerlijk Procesrecht,  beslag en executierecht en Verbintenissenrecht.
mr J.W. Hilhorst: staat geregistreerd op: Burgerlijk Procesrecht, beslag en executierecht en Verbintenissenrecht.
mr E. Holthuizen: staat geregistreerd op: Burgerlijk Procesrecht en Verbintenissenrecht.

Visie

Het niet betalen van facturen is onrechtvaardig voor de crediteur en brengt bedrijven in de financiële problemen of zelfs tot faillissement. Incasso heeft daarom een belangrijke functie in de economie, doordat het de negatieve effecten van wanbetaling beperkt en voorkomt. Te laat betaalde facturen zorgen daarnaast voor een domino-effect van te late betalingen. Daarmee heeft wanbetaling niet alleen invloed op één bedrijf, maar ook op diens leveranciers en daarmee uiteindelijk de hele economie. Wij streven naar een wereld waar het op tijd betalen van facturen vanzelfsprekend is. Hierdoor kunnen bedrijven met vertrouwen zaken doen en zich volledig richten op de groei van hun onderneming en daarmee de groei van de economie als geheel. 

Missie

Wij zetten ons in als betrouwbare partner van de crediteur door het incasseren van onbetaalde vorderingen en het oplossen van juridische conflicten. Wij hebben als incasso-advocatenkantoor alle middelen in huis om daadkrachtig op te treden tegen wanbetaling. Wij zetten onze specialistische kennis van incasso en het Nederlands recht in om de belangen van de crediteur optimaal te verdedigen. Door te zorgen dat crediteuren hun facturen betaald krijgen stellen wij hen in staat de beste resultaten voor hun onderneming te realiseren.

 

Adres:
Kloveniersburgwal 131A
1011 KD Amsterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 14695
1001 LD Amsterdam


T: +31 (0) 20-6538530
F: +31 (0) 20-6531447
E: info@hhlaw.nl

KvK: 34103780
VAT no: NL 8072.78.506.B01

  

Holthuizen Incasso Advocaten
Kloveniersburgwal 131A
1011 KD Amsterdam
+31 (0)20 653 8530
info@hhlaw.nl
Openen in maps