Incassotarieven 

Uw debiteur betaalt onze kosten, u ontvangt uw hoofdsom en rente

No win, No fee voor minnelijk incasso
De rente komt u geheel toe
De veroorzaker betaalt
Fixed fees voor rechtsmaatregelen
Kosteloos advies voordat wij u zaak opstarten

 

 

 

Incassokosten calculator

Bereken hier gemakkelijk uw incassokosten. Vul eerst in of uw debiteur een bedrijf of particulier is en daarna het bedrag.

De huidige incassowetgeving maakt het voor ons mogelijk de kosten van onze incasso werkzaamheden volledig op uw debiteur te verhalen. Uw debiteur voldoet dus onze kosten en u ontvangt uw volledige hoofdsom, plus de geïncasseerde rente. Wanneer uw vordering niet of niet geheel kan worden verhaald geldt no win no fee.

Minnelijke incasso op basis van no win, no fee

No win, no fee houdt in dat wij u geen incasso provisie in rekening brengen voor een niet geslaagde incasso. In de meeste gevallen waarin wij uw vordering incasseren verhalen wij ook de incassokosten en de rente. U ontvangt dan uw volledige hoofdsom plus de rente en wij de incassokosten. U heeft dan dus geen kosten aan onze dienstverlening, omdat deze door de debiteur zijn voldaan. In het geval dat de incassokosten niet verhaald kunnen worden, betaalt u slechts onze incasso provisie over het daadwerkelijk geïncasseerde bedrag. 

Geen verplichtingen

U heeft bij ons geen contract, abonnement of vaste kosten per dossier. Wij binden onze klanten namelijk liever door de beste kwaliteit, service en toegevoegde waarde te bieden. Of u nu maar één keer per jaar of dagelijks met onbetaalde vorderingenen te maken heeft, wij staan u graag bij.

Advies vooraf

Heeft u vragen over uw vordering? Wilt u weten of het wel zin heeft deze uit handen te geven of vraagt u zich of u wel juridisch sterk staat. Geen probleem, u kunt uw vordering altijd eerst vrijblijvend en kosteloos aan ons voorleggen. Wij geven u dan een advies op maat en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Tarieven Incasso zakelijk

Bij zakelijk incasso hanteren wij richting uw debiteur de incassokosten conform uw algemene voorwaarden. In het geval dat de incassokosten voor uw rekening komen geldt het NOvA tarief. U kunt met de calculator op deze pagina de kosten voor uw vordering berekenen. 

 

 

Tarieven Incasso particulier

Sinds 1 juli 2012 is de Wet Incassokosten van kracht. In deze wet zijn onder meer de buitengerechtelijke incassokosten voor particulieren vastgelegd. Wij conformeren ons uiteraard aan deze staffel, zowel richting uw debiteur als richting u. Zo zijn de incassokosten volledig verhaalbaar op uw debiteur. Met onze incassokosten calculator kunt de incassokosten voor een vordering op een particulier eenvoudig berekenen.

Tarieven Incasso Internationaal

In de meeste landen kunnen wij het minnelijke incassotraject volledig op no win no fee basis behandelen. Waar dat niet kan en waar wel kosten moeten worden gemaakt, voor bijvoorbeeld rechtsmaatregelen, hebben wij aantrekkelijke tariefafspraken. Internationaal procederen is altijd maatwerk. Wij adviseren u graag wat voor uw dossier de beste oplossing is.

Gerechtelijke tarieven

De meeste rechtsmaatregelen bieden wij u tegen vaste tarieven per maatregel, ofwel fixed fees. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Voordat wij rechtsmaatregelen voor u inzetten krijgt u altijd eerst een overzichtelijke kostenopgave op maat. In deze kostenopgave zullen wij ook de externe kosten specificeren (zoals griffierechten en explootkosten) en geven wij een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak.  Desgewenst kunt u de zaak ook eerst nog met uw vaste advocaat bespreken voordat u akkoord geeft voor gerechtelijke actie.

Incasso overdragen

Als u voor 16:00 uw incasso aan ons overdraagt, nemen wij vandaag nog contact op met uw debiteur.