Incasso internationaal

Uw internationale vorderingen snel geïncasseerd via ons internationale incasso netwerk

Wereldwijde dekking
No win no fee
Internationaal netwerk van gespecialiseerde advocaten
25 jaar ervaring in internationaal incasseren
Meertalig online incassoportal

 

 

 

Voor vragen bel 020-6538530 of stel uw vraag hier.

Wanbetalers in het buitenland lijken soms erg ongrijpbaar voor de Nederlandse crediteur. Lokale wet en regelgeving, een andere taal en angst voor hoge kosten kunnen een drempel zijn om uw recht te halen over de grens. Wij kennen de wet en de weg in het buitenland en incasseren al vele jaren met veel succes over de grens. Ook uw internationale zaken behandelen wij op basis van no win, no fee. Met ons wereldwijde netwerk van advocaten kunnen wij u ook gerechtelijk bijstaan voor uw internationale vorderingen.

Uw vaste contactpersoon verzorgt het hele traject voor u

Ook bij internationale incasso heeft u bij ons één aanspreekpunt voor uw incasso dossiers. Deze regelt alles voor u en onderhoudt het contact met onze lokale advocaten. U hoeft dus niet zelf te communiceren met een advocaat in het buitenland. Wij verzorgen ook eventuele vertaling van processtukken en andere documentatie.

Lokale expertise via ons wereldwijde netwerk

Wet en regelgeving voor incasso en disputen bij geldvorderingen kunnen erg verschillen per land. Lokale kennis is daarom zeer belangrijk bij internationale incasso. Als klant van Holthuizen Advocaten kunt u gebruik maken van ons wereldwijde netwerk van advocaten. U bent daarmee verzekerd van lokale expertise en kennis.

Geen vaste opstartkosten

In de meeste landen kunnen wij het minnelijke incassotraject volledig op no win no fee basis behandelen. Waar dat niet kan en waar wel kosten moeten worden gemaakt, voor bijvoorbeeld rechtsmaatregelen, hebben wij aantrekkelijke tariefafspraken.

Duidelijk advies vooraf over eventuele rechtsmaatregelen

Wanneer rechtsmaatregelen noodzakelijk zijn voor uw internationale incasso vordering krijgt u altijd een advies op maat. Wij zorgen dat u vooraf goed op de hoogte bent van de kosten risico's en mogelijkheden. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bijlagen

Plaats hier uw eventuele bijlage(n)

Klik hier om bestanden te plaatsen


 

Ervaringen van onze klanten

Incasso overdragen

Als u voor 16:00 uur uw incasso aan ons overdraagt, nemen wij vandaag nog contact op met uw debiteur.